WINDOWS TO THE WORLD

SIGNPAINTING & TYPOGRAPHY

CITY CENTRE WINDOWS AND EXHIBITION
5 SEPTEMBER. T/M 10 OKTOBER. 2021

KEVN FREESTYLE SESSION ZA. 4 SEPT – 19 UUR
OPENING EXPO ZO. 5 SEPT – 14 TOT 21 UUR

Vanaf 5 september kun je op verschillende locaties in Eindhoven een goede maand genieten van de tofste signpainters!
Speciaal voor Windows to the World wordt door de hele binnenstad gewerkt aan allerlei soorten ramen en vind je bij Kelderman en van Noort een groep expositie vol met typografie en signpaintings. De werken in deze expositie zijn ook allemaal te koop dus ben er snel bij! Te zien tot 10 oktober.

WTTW BINNENSTAD EINDHOVEN

In de binnenstad worden grote werken gemaakt van Guido de Boer, Pink Panther Paints, Mister en Jeffrey ‘Sekty’ Warlich. Ook heeft Antigoon een machine ontwikkeld die complexe patronen direct op de ramen kan plotten.

We hebben een samenwerking tussen 3 Eindhovense dichters (Indenaamvan, Tessa Gabriels en Monique Hendrikse) en 3 Eindhovense Signpainters (Niels Bakkerus, Guy Verbeek en hahaHaas) die nieuwe werken maken in het stadscentrum en het centraal station.
We touren ook door de stad met een tiental sign-painters om een collectief werk uit de vrije hand te maken op verschillende ramen.

WTTW EXPO KELDERMAN EN VAN NOORT

Op zondag 5 september openen we de expo bij Kelderman en van Noort met het werk van verschillende signpainters. Ook zie je het resultaat van een avond freestylen door verschillende signpainters en illustratoren.

Zodra de werken klaar zijn, komt de routekaart met volledige line-up online. En volg alles zeker ook op instagram: @windows_tothe_world

WINDOWS TO THE WORLD 2020

Vorige editie Windows To The World

Een korte docu gemaakt door Blickfänger over Windows to the World en de nieuwe generatie signpainters.

In deze documentaire: Guy Verbeek (typografische ontwerper), Niels Bakkerus (lettering & street art artiest), Jasper van Es (oprichter en organisator van Windows to the World), Ben Plummer (organisator van Windows to the World en The Ben Plummer Sign co .), en Miranda Ensink (Amsterdamse Signpainters).